چطور می توانم قرارداد ماشینم را فسخ کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۵۰۰ #4779

سلام من یک دستگاه ماشین پژو 206 تیپ 2 مدل 88 به قیمت 22 میلیون از طریق روزنامه خریداری کردم و قولنامه دستی دارم و به من گفتن ماشین 88 تا کار کرده و بی رنگه جوری فیلم بازی کردن یعنی چند تا از هم دستاشون رو به عنوان مشتری جا زدن که ما رو کاملا قانع کردن که ما شین رنگ نداره ، معامله توافقی انجام شد بعد از یک هفته با مراجعه به کارشناس متوجه شدیم ماشین تصادف شدید داشته و فنی آن بسیار مشکل دارد و مکانیکی می گوید موتور آن تعویض شده و قیمت اصلی آن 14 میلیون بوده و تا الان 2 میلیون خرج ماشین کردم و هنوز درست نشده اما در قولنامه از سلامت ماشین و بی رنگ بودن آن چیزی ذکر نشده و به فروشنده تماس گرفتم جهت فسخ در 3 روز قانونی اما فروشنده را پیدا نکردم و تمامی آدرس ها وشماره هایش جعلی بود من چه مراحل قانونی را برای شکایت از ایشون طی کنم و آیا با این شرایط می توانم معامله را فسخ نمایم و یا مبلغ ضررم را پس بگیرم خواهشمندم مرا راهنمایی کامل فرمایید. با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که آدرسی از فروشنده ندارید به دادگاه محل اقامت خود مراجعه و با استناد به خیار غبن فاحش برای فسخ قرارداد اقدام نمایید.
موفق باشید