چگونه باید پرونده را پیگیری کنم یا در صورت نیاز برای دفاع حاضر شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱۱ #47777602

با سلام. پرونده‌ای برعلیه من در دادسرای رسیدگی به جرائم رایانه‌ای تهران تشکیل شده و در مرحله تحقیقات مقدماتی است. با توجه به این که من در اصفهان ساکن هستم (و همچنین در این شهر دانشجو می‌باشم) و محل سکونت من نیز در سامانه ثنا در شهر اصفهان است؛ من چگونه باید پرونده را پیگیری کنم یا در صورت نیاز برای دفاع حاضر شوم؟ آیا می‌توانم درخواست دهم پرونده در شهر محل سکونتم مورد رسیدگی قرار گیرد یا دفاعیات خود را به صورت لایحه در دفتر خدمات قضایی ثبت کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به محل وقوع جرم دارد که در جرائم رایانه ای معمولا در شهر محل اقامت بزه دیده که جرم رخ داده طرح میشود.

درود بر شما ،مستحضر باشید که دادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است، اگردادسرای تهران صالح بوده، بایستی حضورا پیگیری نمایید، یا در صورت عدم امکان وکیل استخدام نموده یا لایحه ارسال دارید.

سلام دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است،در چنین مواردی نیابت برای تحقیق یا احضار حضوری صادر میشود شما نیز می توانید با ارسال لایحه دفاع کنید لیکن جرائم رایانه که مربوط به تحصیل مال از طریق انتقال به حساب بانکی باشد محل وقوع جرم بانک مبدا خواهد بود در هر صورت می بایست محل وقوع جرم بررسی شود

با سلام
جرایم در محل وقوع مورد رسیدگی قرار می گیرند. اگر محل وقوع جرم تهران باشد ، نمی تواند در اصفهان مورد رسیدگی قرار بگیرد.
امکان ارسال لایحه از دفتر خدمات قضایی اصفهان وجود دارد.
برای دفاعیات شفاهی خودتان شخصا یا وکیل باید حتما مراجعه کند.

سلام

اگر محل وقوع جرم اصفهان باشد امکان چنین درخواستی دارید
مضافا که میتوانید وکیل بگیرید
بهتر است مراتب درخواست را در قالب لایحه برای شعبه ارسال کنید