آیا ما می توانیم طلب ضرر زیان بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۷ #47652786

ما یک تولیدی داشتیم که سهام خاص بوده بنا به دلایلی ما با شریک های خود اختلاف پیدا کرده و با دست پلیس کارخانه را میندیم بعد از ۴ ماه ما میشنویم که کارخانه در حال تولید است بعد از شکایت و دادگاه و اینا ما پی میبریم که شریک های ما اقدام به جعل کرده اند چون ما ۳ نفر بودیم انها دو نفر در هئیت مدیره انها ۵ درصد از سهام های خود را به نفر دیگر اهدا میکنند ولی ما در اساسنامه شرکت بندی داریم که می گوید در اقدام فروش سهام باید تمام سهامدارن امضا کنند. انها با امضای ما ۵ درصد از سهام های خود را میفروشند تا هئیت مدیره ۳ نفر باشد زیرا نمی توان ۲ نفر باشد و بعد از مدت ها اگاهی نیز با بررسی خود به جعل بودن مدارک پی برده ولی الان دادگاه باز هم به کارشناسان خود داده که بررسی شود سوال اول این است که انها چقدر جرم دارند
سوال دو ایا انها می توانند جرم خود را بخرند

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جرم جعل و در صورت استفاده ، استفاده از سند مجعول در جرم متفاوت می باشدبرابر قانوندشما میتوانید در حین رسیدگی از دادگاه تقاضای ضرر و زیان و یا در صورت عدم اقدام با دادخواست مطالبه طلب و خسارات را تقدیم فرمائید.