سیم کارت من دست کس دیگه است، با سوءاستفاده از آن چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۳ #47566214

سلام.
من سیم کارت اعتباری همراه اول را رایگان بخشیدم به دفتر خدماتی. چون پنج هزار بیشتر قیمتش نبود منم برای اینکه سیم کارت اضافی نداشته باشم دادم به دفتر. متاسفانه بتازگی متوجه شدم برگه ای که دستم داده و مهر خورده به اسم خانمی زده شده اما اثر انگشت اقای دفتر مخابرات زده شده. الان متوجه شدم با پیامک که اون سیم کارت هنوز بنام منه. الان من چکار کنم. تو این مدت میتونه عضو کانالهای مجازی بشه و تماسهای مزاحمتی. من چکار کنم . لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سریعا سیم کارت خود را ابطال نمایید و به دادسرای مربوطه یا کلانتری خود موضوع را گزارش دهید