آیا میتونم دوباره همون شکایت قبلی و خیانت در امانت و مطرح کنم یا باید مجددا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #47551538

سلام من خودرویی رو حدودا سه سال پیش به دوستم دادم برای فروش من شغلم خرید فروش ماشینه. سند خودرو به نامه منه.حالا ایشون متواری شدن این یک ماشین تایین تکلیف مالی یعنی پولی به من نداده .من هیچ گونه رسیدی به ایشون یا وجهی نگرفتم. ماشینو توقیف پلاک کردم سوم شخصی از من شکایت کرد به اشتباه و رای به من داده شد.ولی چون اسناد خودرو دست رفیقه متواری هست قبض پارکینگ هم دسته سومی که از من شکایت کرده بود نتونستم ماشینو بیرون بیارم .درخواست مفقودی کردم گفتن حضور فیزیکی ماشین نیازه واسه سند. قاضی به من گفت خیانت در امانت مطرح کنم .بازپرس گفت من احضارش میکنم ولی واسه ماشینت کاری نمیتونم کنم.من شکایت خیانت در امانت و پس گرفتم. البته دستوی داده نشده بود. آیا میتونم دوباره همون شکایت قبلی و خیانت در امانت و مطرح کنم یا باید مجداا شکایت کنم.اگر ممکنه کمکم کنید اسیر شدم بخدا ماشینم هم تو پارکینگ مونده بیش از ۱ ماهه.قاضی میگه باید سوم شخص نفرش بیاد از کی خرید .من موندم چه کنم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مطالب عنوان گردیده نیاز به طرح دعوی مجدد وجود دارد

نیازمند طرح دعوای مجدد میباشد