دریافت رسید اقساط در صورت پرداخت بدهی چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۱۲ #47467

سلام ضمن عرض خسته نباشید
بنده مبلغ هفتاد میلیون تومان سفته دست طلبکار دارم طبق توافق طی مدت نه ماه قرار شد مبلغ رو پرداخت کنم به صورت اقساط لطفا بنده رو راهنمایی کنید تا در زمان هر پرداخت رسید پول رو به چه نحوه دریافت کنم که طلبکار نتواند دریافک پول را انکار کند و سفته ها رو به اجرا بگذارد.
باتشکر فراوان.

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود

حتما پرداخت به صورت بانکی باشد و برای هر پرداخت ،رسید جداگانه با ذکر شماره سفته دریافت نمایید.

پول را دستی ندهید و به حساب ایشان واریز نمایید و در رسید هم علت پرداخت را قید نمایید.

با سلام، بعد از پرداخت سفته ای که بابت آن پرداخت شده رو پس بگیرید و نقدی به هیچ عنوان پرداخت نکنید

سوال برای سال ۹۵ هست اما رسیدها رو داشته باشید مشکلی نخواهد بود

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است به صورت واریز از طریق بانک اقدام کنید و تمامی رسید ها رو نزد خود نگه دارید و بارائه رسید سفته های خود را بگیرید .

حتما برای پرداخت اقساط اولا وجوه اقساط را به حساب ایشان واریز نمائید ثانیا به محض پرداخت هر قسط سفته را از ایشان مسترد کنید.موید باشید