خروج اعضا و ورود اعضای جدید در مسئولیت محدود

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۷۵ #473

با عرض سلام و تشکر از اطلاعات خوب این سایت

شرکت مسئولیت محدودی داریم با 3 عضو و سرمایه 2.000.000 تومان به نسبت عضو هیئت مدیره ،25مدیرعامل25 ، رئیس هیئت مدیره50 درصد سهام

رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره قصد خروج از شرکت را دارند و ورود دو شخص دیگر بجای این دو نفر

به چه ترتیبی باید صورتجلسات رو تنظیم کنم تا برگشت نخوره؟

با ذکر این نکته که شرکت مشکل مالیاتی داره و هنوز جریمه هارو اداره مالیات اعلام نکرده.

بسیار ممنون

مشاوره حقوقی تغییر آدرس شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از این بابت که تونستیم به شما کمکی کنیم، خوشحالیم

در گام اول یه صورتجلسه ورود اعضا تنظیم میکنید. و اگر مورد تایید کارشناس ثبت قرار گرفت صورتجلسه خروج را میزنید و در پایان صورتجلسه هیأت مدیره میفرستید.

هر صورتجلسه به صورت مجزا تنظیم میشود و پروسه زمانی ثبت هر کدوم یک الی یک و نیم ماه زمان میبرد.