با توجه به معلق شدن مجازات آیا در مورد حکم زیر اعتراض زده شود بهتر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۹ #47177033

با توجه به محتویات پرونده ،اظهارات و اقرار متهم و کشف بعضی از اموال و اشیاء مسروقه از متهم، ارتکاب بزه
توسط متهم محرز است، لذا دادگاه با استناد به ماده ۶۶۱ قانون مجازات اسالمی بخش تعزیرات مصوب ۷۵، متهم را به
تحمل یک سال حبس و هفتاد و چهار ضربه شالق محکوم و با توجه به این که در کیفر خواست سابقه محکومیت کیفری
از متهم گزارش نشده است و توجه به اعالم گذشت شاکی و با استناد به ماده ۴۶ قانون مجازات اسالمی مصوب ۹۲ اجرای
مجازات را به مدت دو سال معلق می کند. در صورت ارتکاب هر یک از بزه های موجب حد یا قصاص یا دیه یا تعزیر از
درجه یک تا هفت در مدت تعلیق عالوه بر مجازات به علت جرم ارتکابی مجازات تعلیق شده نیز در مورد وی اجرا و
در غیر این صورت بی اثر خواهد شد. رای دادگاه ظرف مهلت بیست روز پس از ابالغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم
تجدیدنظر استان تهران است.

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر محکوم علیه جرم را انجام داده ودلایل پرونده موید این موضوع می باشد ودلیل محکمه پسندی جهت نقض رای وجود نداشته باشد بهتر است در مهلت تجدیدنظرخواهی طی لایحه ای به دادگاه تسلیم رای شوید ودادگاه می تواند تا یک چهارم مجازات ومدت تعلیق را کم کند وتخفیف دهد..