به دیوان اعتراض کردم الان نوشته پرونده نقض و به شعبه اعاده شد، این دفعه رسیدگی به نفع من میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #47075849

سلام خانومم رفته درخواست طلاق داده ۶ ساله ازدواج کردیم بعدش من رفتم ۸ ماه زندان تحت قرار بازداشت بعدش من الزام به تمکین دادم محکوم کردم خانومم ترک انفاق شکایت کرد من برائت گرفتم و بعدش نفقه شکایت کرد واسه ۶ سال اونم فقط ۸ ماه زندان موندم محکوم شدم دیگه ۶ سال نه دادگاه بدوی رای طلاق به نفع خانومم داد که میتونه طلاق بگیره بعد تجدیدنظر هم به نفع خانومم داد بعد به دیوان اعتراض کردم الان نوشته پرونده نقض و به شعبه اعاده شد الان میخواستم بدونم این دفعه تو رسیدگی به نفع من میشه یا نه لطفا کمک کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شعبه تجدیدنظر با توجه به تذکرات دیوان مجددا به موضوع رسیدگی چنانچه نتیجه جدیدی حاصل شود ممکن است به نفع شما رای صادر شود

فعلا به نفع شما رای دادگاه نقض شده است یعنی اینکه به رای دادگاه تجدیدنظر ایراد وارد شده است ولی اینکه مجدد رای به نفع شما صادر بشود یا خیر مشخص نیست. بستگی به نوع دفاعیات شما و ایرادی دارد که دیوان به رای صادره گرفته است.