رد قرار منع تعقیب به چه معناست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۷۶ #46934

سلام و خسته نباشید، همسر بنده ازم شکایت کردن که
ایشون رو کتک زدم اون هم تو مغازه عموشون،ایشون ناشزه هستن و چندین کلاسه پرونده هم علیه من باز کردن که همشونو شکست خوردن، تو جلسه دادسرا به این دلیل که شاهدشون (پسر عموشون) گفت من دیدم دعوای لفظی کردن اما درگیری فیزیکی ندیدم، و همچنین سایر دفاعیات من، قرار منع تعقیب صادر شد اما پس فرداش باز همون جلسه رو برگزار کردن و دوباره قرار منع تعقیب دادن که رد شد وقتی که پرونده رفت برای نظر، و من با کفالت ازاد شدم، حالا سوالم اینه که آیا هنوز هم امیدی به تبرئه شدن من هست یا اینکه همین رد قرار منع تعقیب به معنای شکست و محکومیته؟ شما وکالت قبول میکنید؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه ایشان نتوانند ضرب و شتم را توسط شما اثبات نمایند قرار منع تعقیب صادر خواهد شد لذا میتوانید برای اخذ وکیل با گروه وکلای یاسا تماس بگیرید.02187132

موید باشید