آیا هنگام مراجعه به دادگاه نیاز به تقدیم لایحه می باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۷ #46931460

با سلام وقت بخیر
شکواییه با موضوع افترا فحش و الفاظ رکیک و توهین امیز با ارسال پیامک ثبت کرده ام
آیا هنگام مراجعه به دادگاه نیاز به تقدیم لایحه می باشد؟
یا همان ثبت پیامک ها برای دادگاه کفایت می کنه؟
و ندادن لایحه در کیفیت نظر دادگاه موثر می باشد یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با حضور در شعبه مراتب صورتجلسه خواهد شد و شما نیز مستندات خود را ارائه دهید

سلام
پس از حضور در شعبه مراتب اظهارات شما صورتجلسه شده و مستندات را از شما مطالبه میکنند

سلام
شما از نظر قانونی ضرورتی جهت تقدیم لایحه ندارید اما جهت اطلاع و علم قاضی از تمام شرایط پرونده علی الاصول تقدیم لایحه کمکی در جهت خود شما محسوب می شود ،مشروط بر اینکه لایحه تقدیمی شامل دارنده ی تمام مواردی که الزام به ذکر آنها می باشد باشد به این مفهوم که باید جامع و مانع باشد

با سلام .الزامی به ارائه لایحه نیست چراکه در روز دادرسی قضات موظف می باشند که اظهارات طرفین را مجدد اخذ نمایند ولیکن به علت قلت وقت اکثر اوقات این مرحله سریع برگزار می شود و قاضی خیلی زمان برای شرح شکایت و یا دفاع نمی دهد لذا تهیه یک لایحه منسجم (تاکید می شود تا جایی که ممکن است خلاصه با شد چون لوایح طولانی عملا رویت نمی شوند)و دقیق مناسب می باشد تا در صورتی که نکته ای مغفول مانده است مجددا دیده شود.

دادن لایحه نیازی نیست فقط شرح شکایت رو در صورتجلسه دادگاه بنویسید و یا شفاها شکایت رو مطرح کنید.و دلایلتان را هم همان متن پیامک‌ها قرار دهید.

سلام، شما شکایت را تقدیم دادگاه کرده اید و با احضار بایستی تشریف ببری شعبه و اظهارات و دفاعیات خود را مکتوب و مجدد بیان کنید