شکایتم درباره نسبت دادن جرم ضرب و جرح عمدی و فحاشی که بهم نسبت دادن چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۹ #46857898

سلام.با خانوم سابقم تحت شکایت ایشون از من برای شیربها جلسه شورا داشتیم و اون روز من سر ساعت رفتم شورا و خانوم سابق بنده هم اومده بود و دو تا برادرشم باهاش بودن و منم تنها رفته بودم.بعد از اتمام جلسه شورا وقتی از اتاق در اومدم و داخل راه روی شورا شدم برادر کوچک زن سابقم بهم توهین کرد و گفت: زارت، بنده برگشتم و گفتم با من هستی و هر دو تا برادر پا شدن و اومدن طرف من و یکیشون با دست زد به سینم و هلم داد و بعد من گفتم ادب داشته باشین و اومدم از شورا بیرون و یدفعه دیدم هردو ریختن سرم و منو با مشت و لگد زدن و من خوردم به دیوار و افتادم و یدفعه کمرم انگار ضرب دید که انقدر درد داشت که از جام نمیتونستم پاشم و بعد من در همون حال زنگ به ۱۱۰زدم و تا این دو نفر دیدن زنگ به مامو زدم سریع خواهرشونم برداشتن و فرار کردن و هر چیم گفتم واینسدن و مامور اومد و گزارش نوشت و منم دادسرا رفتم شکایت نوشتم و کلانتری محل نامه پزشک قانونی و دوربین دادسرا (دقیقا بالای سرم سه تا دوربین بود که یدونش برای شورا بود و دو تاشم برای دادسرا بود) گرفتم و رفتم پزشک قانونی و پزشک دید و بعد برای کمرم فرستاد دکتر متخصص قابل اعتماد خودشون و رفتم اونم انجام دادم و جواب نامه دکتر رو هم دادم به پزشکی قانونی و گفتن میفرستیم کلانتری و رفتم نامه دوربین رو هم دادسرا دادم و اونا هم گفتن میفرستیم کلانتری و بعد فرداش رفتم کلانتری که مدارک کامل کنم دیدم هر دو تا برادر زنام که در رفته بودن فردای اون روز اومدن و یکیشون شکایت توهین کرده علیه من و یکیشونم خودزنی کرده و از پزشک قانونی نامه اورده و شکایت ضرب و جرح عمدی کرده، خلاصه با رفت و امد ۸ماه کشید تا پرونده فرستاده شد بازپرس و یه روز پیام از کلانتری اومد که برم اونجا و رفتم و گفت بازپرس دستور داده برای کامل شدن تحقیقات فیلم دوربین در حضور هم ببینیم و بهم گفت فردا یه لب تاب بیار و اونارم میگم که بیان و فرداش رفتم و لب تاب بردم و اون دوتا هم اومدن و افسر تحقیق هر دوتا فیلم دوربین انداخت و قشنگ و واضح بود که هر دو تاشون منو زدن و هلم دادن و فرار کردن و بعد گزارش نوشت که این دونفر کاملا در فیلم واضح هست که ایشون رو به شدت مورد ضرب و جرح عمدی قراردادن و گزارش فرستاد بازپرسی و یه نامه که بازپرس داده بود که یه ضامن هم بیاریم و روزی که بازپرس مارو خواسته بود بردم و بازپرس گفت:برای اخرین دفاعیات هر چی میخوای بنویس و منم نوشتم و بعد گفت: اونا ازت شکایت ضرب و جرح کردن و نامه پزشکی هم دارن و من گفتم ایشون خودزنی کرده و یا داده برادرش بهش ضرباتی بزنه که با دیه که از سمت من میبرن و شایدم حبس تهاتر بشه و بازپرس گفت خودزنی پزشک قانونی میفهمه و من گفتم من به هیچ وجه حتی یه انگشت هم به اینها نزدم و تو فیلم مشهوده و تو گزارش کلانتری هم هست و از شما هم خواهش میکنم فیلم خودتونم بازبینی کنین و گفت:من خودم هم فیلم نگاه میکنم ...بعد دباره گفتم بازپرس این اقایون هم بهم توهین کردن و هم دونفری ریختن سرم و بدون دلیل منو کتک زدن و من بیماری خونی دارم و پلاکتهای خونم که عامل انعقاد خون هست همیشه پایین هست و اگه خون از قسمت بدنم بیاد اورزانسی میشم و خونم بند نمیاد، بعد یه دفعه بازپرس گفت :تو نامه پزشک قانونی این اقا زده ضربات در حالت غیر منازعه بوده ؛؛؛من گفتم دیدین که راست گفتم و ایشون خودزنی کرده و ضربات من نزدم و غیر منازعه یعنی در حالت درگیری نبوده و بعدم این دونفر فرار کردن و اگه کاری نکرده بودن و اگه من اینا رو زده بودم و یا فحش داده بودم چرا در رفتن و پنج دقیقه صبر نکردن تا مامور بیاد و ببینه و تو گزارش بنویسه،،،بعد هم گفتم اقای بازپرس با عقل هم جور در نمیاد که من به این دونفر فحاشی بکنم و ضرب و جرح عمدی بکنم و بعد خودم به مامور ۱۱۰ زنگ بزنم و بعد این دو تا فرار کنن...بعد بازپرس گفت برین و منتظر پیام ما باشین، ببخشین میخوام بدونم برای اینکه برادر زن سابق بنده به خاطر خودزنی که کرده بوده و خواسته یه جرمی رو به من نسبت بده و باعث ابروی و شخصیت بنده شده ( بنده کارشناس برق و کارمند شرکت توزیع برق هستم ) شکایتی بکنم و بدم که توی پرونده بزارن و پرونده که بازپرس بعد کامل شدن تحقیقات خواستن حکم صادر کنن اونم در نظر بگیر؟ و میخواستم ببینم چه شکایتی و با چه عنوانی باشه شکایتم درباره نسبت دادن جرم ضرب و جرح عمدی و فحاشی که بهم نسبت دادن)؟ ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعداز اثبات جرمشان میتوانید از باب افترا شکایت کنید.

با سلام
بعد از صدور رای ، اگر که رای به نفع شما صادر و دعوی انها رد شد شما میتوانید علیه آنان اعاده ی حیثیت نمایید و نیز چون فعل انها فریب قانون را نیز در پی دارد لذا حتما محکوم خواهند گردید .