به عنوان آدم ربایی از من شکایت شده، با قرار ۲۰ میلیونی آزادم تا تعیین تکلیف کنن، با رضایت ایشون پرونده بسته میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۷ #46680519

یک خانم از من به عنوان آدم ربایی شکایت کرده و الان به عنوان رابطه نامشروع هفتاد ضربه شلاق تعزیری به من دادن و راجع به آدم ربایی بازپرس دستوری نداده و این خانوم چندین مرتبه سوار ماشین بنده شده به عنوان دوست که برسونمشون ولی در دفعه آخر حالشون بد بوده از موقع سوار شدن و من به ایشون در طول مسیر نسکافه دادم قرص دادم ک حالشون بهتر شه اما نشد و گفتن منو برگردونید و من هم دوباره برگشتم و پیاده اشون کردم رفتم گویا همونجا حاشون بد میشه و با اورژانس میرن بیمارستان حالا از من شکایت کردن که من این کارو کردم و پزشک قانونی رفتن جوابی بابت تجاوز ندادن آزمایش خون رفتن چیزه مشکوکی توی خونشون نبوده ولی تمام حرفاشون رو منکر شدن که اون روز چی گفتن و میگن من حالم خوب بوده شما به من نسکافه دادید من بی هوش شدم.
الان جرم بنده آدم ربایی محسوب میشه درصورتی که ایشون به یک ساعت هم نرسید که توی ماشین بنده بوده و تمامی دوربین ها و خط های گوشی جاهایی ک رفتم رو چک کردن. بنده اصلا سابقه کیفری ندارم و تا حالا هیچ گونه جرمی انجام ندادم و الان با قرار ۲۰ میلیونی آزادم تا تعیین تکلیف کنن و اون خانوم هم رضایت ندادن هنوز. بارضایت ایشون پرونده بسته میشه یا نه من هنوز مجرمم.

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود آدم ربایی از جرائم قابل گذشت نمی‌باشد

درود آدم ربایی ازجرایم غیرقابل گذشت است

آدم ربایی ازجرایم عیرقابل گذشت است اگر رضایت شاکی رابکیرید دادگاه میتواند به شما تخفیف مجازات دهد