آیا درخواست اعاده دادرسی امکان دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #46626889

با سلام و احترام
۱. بنده سال گذشته یک تصادف رانندگی داشتم که مقصر بودم.
۲. خودرو شاکی هیوندا سانتافه ۲۰۱۴ بوده که در زمان تصادف بیش از ۵ سال از عمر آن گذشته بود.
۳. شاکی بابت افت قیمت، تامین دلیل کرده و از طریق شورای حل اختلاف از بنده طلب ۲۰ میلیون تومان کرده است. دفاعیات بنده در فایل موجود است.
۴. رای شورای حل اختلاف به نفع شاکی صادر شد.
۵. بنده به رای اعتراض کردم و پرونده به دادگاه تجدید نظر رفت. لایحه دفاعیه دوم من برای تجدید نظر
۶. در دادگاه لایحه دیگری برای تجدید نظر کارشناسی افت قیمت و ارجاع به هیات سه نفره نوشتم.
۷. دادگاه تجدید نظر رای به رد تجدید نظر و قبول حکم بدوی داد
۸. بنده با مراجعه به دادگاه و مشاهده فیزیک پرونده متوجه شدم لایحه ارجاع به هیئت سه نفره در پرونده نیست.
۹. حالا چه راهی میتوانم در پیش بگیرم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به احکامی که قطعیت یافته ممکن است به جهات ذیل در خواست اعاده دادرسی شود :
۱ - موضوع حکم ، مورد ادعای خواهان نبوده باشد.
۲ - حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد .
۳ - وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد .
۴ - حکم صادره با حکم دیگری در خصوص همان دعوا و اصحاب آن ، که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون آن که سبب قانونی موجب این مغایرت باشد .
۵ - طرف مقابل در خواست کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به کار برده که در حکم دادگاه موثر بوده است .
۶ - حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم ، جعلی بودن آنها ثابت شده باشد .
۷ - پس از صدور حکم ، اسناد و مدارکی به دست می آید که دلیل حقانیت در خواست کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یادشده در جریان دادرسی مکتوم بوده و در اختیار متقاضی نبوده است

ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی:
نسبت به احکامی که قطعیت یافته ممکن است به جهات ذیل در خواست اعاده دادرسی شود :
۱ - موضوع حکم ، مورد ادعای خواهان نبوده باشد.
۲ - حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد .
۳ - وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد .
۴ - حکم صادره با حکم دیگری در خصوص همان دعوا و اصحاب آن ، که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون آن که سبب قانونی موجب این مغایرت باشد .
۵ - طرف مقابل در خواست کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به کار برده که در حکم دادگاه موثر بوده است .
۶ - حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم ، جعلی بودن آنها ثابت شده باشد .
۷ - پس از صدور حکم ، اسناد و مدارکی به دست می آید که دلیل حقانیت در خواست کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یادشده در جریان دادرسی مکتوم بوده و در اختیار متقاضی نبوده است