دو سال تلاش کردم برای طلاق، شوهرم طلاق نمیده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۸ #46607447

شوهرم منو طلاق نمیده، درصورتی که خانه جدا بگیرم و جدا زندگی کنم، شوهرم چیکار میتونه علیه من انجام بده؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط در خواست تمکین و دادگاه رای به تمکین و الزام به تمکین صادر مینماید و اگر شما تمکین ننمایید فقط نفقه شامل حال شما نمی شود و نمیتوان به جبر و زور شما را واردار نماید اما در ادامه شوهرتان میتواند درخواست ازدواج مجدد نماید

همسرتان میتواند الزام شما به تمکین را خواستار شود . بدیهی است در صورت صدور حکم بر علیه شما و استنکاف از اجرای حکم ، دیگر نفقه به شما تعلق نگرفته و همسرتان نیز میتواند باستناد استنکاف شما تقاضای تجویز ازدواج مجدد را بنماید .

فیلترها
دسته‌بندی حقوقی