کلاهبرداری از طریق کانال تلگرامی چگونه قابل شکایت هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #46551935

‎سلام وقتتون بخیر،
من دیروز داخل یه کانال همسریابی و صیغه حلال با یه خانمی آشنا شدم، بعدش اون کانال هم حق معرفی گرفتن شماره اون خانم رو‌ برای من ارسال کردن بعدش داخل تلگرام بهشون پیام دادم احوال پرسی این چیزا بعدش یه آدرس خونشو داد، بعدش گفت یه دختر ۵ ساله دارم مریضه حالشو ازش پرسیدم که چجوریه گفت دو سه روزه استفراغ میکنه این چیزا گفتم خوب ببرش دکتر گفت تو یه شرکت کار میکنم هنوز بهم حقوق ندادن پول ندارم ببرمش واقعیتش من دلم سوخت شماره کارتتشو گرفتم اول ۳۰۰ زدم واسش که بردتش دکتر مثلا بعد دوباره بهم پیام داد آزمایش باید ببرمش پول کم دارم دوباره براش ۱۰۰ تومن زدم بعدش دیگه بلاکم کرد، اصلا موندم، البته اینم بگم اون سایت با ادمینش که خانم هست مورد داره یکی دوبار از دوستامون رفتن مشکلی نداشته این یدونه شانس من اینجوری شده،حتی به ادمینم گفتم ادمین بهش پیام داد جواب اینم نداده بود حتس اسکیرین چتشم واسم فرستاد بابت ادمین خیالم راحته حتی آگهی این خانم هم از کانالش حذف کرد، بعدش گفت اتفاقا یکی دیگه این خانمو خواسته بود معرفی کردم بهش بذار بهش بگم پولی واریز نکنه واسش بعد از ۲ ساعت گفت اونم پیام داده که ازم پول گرفته ۳۰۰ هزار تومن جواب منو نمیده اینم گفت تو اگه پیام منو میدیدی بهت داده بودم که واسش واریز نکنی، واقعیتش ۴۰۰ هزار پولی نیست ولی میخوام ازش شکایت کنم تا دست اینجور آدما کوتاه بشه، شما نظرتون چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق بانک مشخصات شخصی که به حسابش پول واریز کرده اید دریافت نموده و از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ای مبنی بر استرداد وجه برای مخاطب ارسال نمایید.

سلام وقت بخیر. مورد شما از لحاظ قانونی قابلیت شکایت و پیگیری را دارد اما زمان بر است