امکان ابطال وکالت وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۸۲ #46475845

من به شخصی جهت امورات کاری ساختمان می خواستم وکالت کاری بدهم ولی چون وکیل عموی بنده بود من ناخوانده آن را امضا کردم و حالا متوجه شدم که وکالت بلاعزل و امکان خرید و فروش را دارد.
به ما هم می گوید شما سهمی از این ملک ندارید.
و آیا خیانت در امانت محسوب می شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مورد وکالت را خود شما انجام دهید عملا وکالت باطل شده است پس میتوانید ملک را شخصا منتقل کنید

باسلام واحترام .اموراتی که برای آن وکالت داده اید خودتان انجام دهید تا وکالت منتفی شود

درود ،
خیانت در امانت نیست و بهتر است مورد وکالت را خود انجام دهید و اگر می خواهید ملک را در معرض فروش قرار ندهید و صرفا قصد بر هم زدن وکالت را دارید میتوانید با تنظیم هبه نامه به یکی از نزدیکان خود را که به او اطمینان دارید هبه کرده و ساعاتی پس از هبه رجوع از هبه را با تنظیم آن نمائید که باصطلاح رجوع از هبه کرده باشید و یا صلح نامه تنظیم کرده امضا نمائید ولی در مورد عقد صلح مراقب باشید که قابل رجوع نیست مگر با تراضی طرف مقابل یعنی متصالح و یا مبایعه نامه با یکی از نزدیکان خود را که به او مطمئن هستید تنظیم و امضا کرده و میتوانید جهت اطمینان خاطر مجددا مبایعه نامه را بلافاصله با خریدار با تنظیم اقاله معامله را بر هم بزنید . که در موارد فوق وکالت از بین میرود .
و حتی میتوانید با تنظیم وکالت نامه دیگری با شخص مطمئن دیگر و از نزدیکان خود در دفتر اسناد رسمی ضم وکیل برای آن مورد وکالت نمائید که در این مورد وکالت از بین نرفته است .

خیانت در امانت نیست و وکالت هم قابل ابطال نیست. مگر اینکه ملک را به شکلی منقل نمایید که در این صورت موضوع وکالت وجود نخواهد داشت و عملا وکالتنامه کاربردی ندارد.

با سلام با انجام وکالت توسط خودتان وکالت منتفی می گردد، خیانت در امانت محقق نگردیده است.

اتفاقا اعطا وکالت بدون مبایعه نامه دلیل مالکیت شماست و نمی توانند بگویند حقی ندارید . نسبت به بلاعزل بودن می توانید موضوع وکالت را انجام دهید تا وکالت منتفی شود . و می توانید اظهارنامه بدهید تا از وکالت سواستفاده ای نکنند .

با سلام
به متن وکالت نامه، اتفاقات رخ داده بعد وکالت توسط وکیل و شما و اسناد عادی احتمالی بستگی دارد.
راه کارهای مختلفی دارد که حسب مورد باید انتخاب شوند.
نیاز به بررسی مدارک و اسناد می باشد.

موفق باشید