در خواست نقطه زنی به چه شکل است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #46472896

باسلام
من در تاریخ ۷/۵/۹۸ در پارکینگی کار میکردم حدو د ساعت ۴/۵۰ صبح یه نفر امد یک موتوری را ببرد چون مدارک نداشت اجازه ندادم که همین امر باعث درگیری بین ما شد و اون با ۴ نفر دیگه به من حمله کردن دستم شکست و فرار کردن موتور هم بردن هنگام درگیری یکی از متهمین موبایلش دقیقن در پارکینگ ما زنگ خورد و جواب داد البته نفر اصلی رو گرفتیم ولی قاضی از من مشخصات اون چهار نفر میخواد ولی من نمیشناسم اون را می تونم در خواست نقطی زنی کنم اون کسی که گرفتیم میگه من نیستم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ردیابی آن شخص باید شمارموبایلش رو داشته باشید .به دنبال ادله دیگر مثل دوربین های محل باشید والبته اطلاعات مال کسی که ربوده شد

با سلام و احترام
با توصیفاتی که شما ارائه کردید به هیچوجه امکان ردیابی موبایل او وجود ندارد!