در چه شرایطی قانون به مرد اجازه ازدواج مجدد میدهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۰۱۶ #46430439

سلام
بعد از اینکه مهریه تقسیط شد دادگاه به مرد اجازه ازدواج مجدد میدهد؟
اذن دادگاه در این خصوص تابع چه شرایطی است؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اثبات نشوز زن و حسب تقاضای مرد دادگاه اقدام به تجویز ازدواج مجدد میکند

تنها چیزی که به مرد حق ازدواج مجدد را میدهد عدم تمکین زوجه میباشد تقسیط مهریه حق ازدواج مجددد نمیده

اذن دادگاه برای ازدواج مجدد بعدازتقسیط مهریه ، وجود ندارد

شرط ازدواج مرد ارتباطی با مهریه ندارد. باید حکم قطعی الزام به تمکین صادر شود و زن از اجرای حکم خودداری کند. در ان زمان زوج می تواند درخواست صدور مجوز ازدواج مجدد مطرح نماید.

با سلام
صرف اخذ مهریه مجوز ازدواج مجدد نیست باید عدم تمکین زوجه و ناشزه بودنش اثبات شود

باسلام
شرایط اخذ اجازه ازدواج مجدد از دادگاه:
برابر ماده ۱۶ قانون حمایت از خانواده ( مصوب ۱۳۵۳ ) ۹ شرط برای اجازه ازدواج مجدد به مرد ذکر کرده است :

۱ – رضایت همسر اول

۲ – عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی

۳ – عدم تمکین زن از شوهر

۴ – ابتلا زن به جنون یا امراض صعب العلاج

۵ – محکومیت زن به حبس ۵ سال یا بیشتر

۶ – ابتلا زن به هرگونه اعتیاد مضر

۷ – ترک زندگی خانوادگی از طرف زن

۸ – غایب بودن یا مفقود الاثر شدن زن

۹ – عقیم بودن زن

دلایل لازم برای ازدواج مجدد
۱ – ارائه دلایل و مستندات دادخواست

۲ – انجام تحقیقات ضروری توسط دادگاه

۳ – احراز توانایی مالی مرد و اینکه آیا زوج توانایی اداره دوزندگی مسترک را دارد یا خیر ( بیشتر قضات به این مسئله خیلی توجه می کنند)

۴ – احراز اجرای عدالت بین همسران توسط دادگاه

دادگاه پس از بررسی های لازم و وجود هر یک از این موارد و همچنین کلیه شرایط لازم مبادرت به صدورحکم اجازه ازدواج مجدد را خواهد نمود.
با تشکر دربر

با سلام.‌
پس از اثبات نشوز زوجه ، زوج میتواند با دارا بودن شرایط از دادگاه تقاضای اذن ازدواج مجدد نماید