بعضی اوقات نامزدم میاد پیشم، میترسم پلیس بیاد درب خونه، اگه بیاد من چی کار می تونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۹۴ #46227340

من دانشجو کرج هستم و در کرج خونه دارم ولی بعضی اوقات نامزدم میاد پیشم ( با هم عقد نکردیم )
میترسم پلیس بیاد درب خونم اگه بیاد من چی کار می تونم انجام بدم؟ ( بهترین کاری که می تونم )
چگونه می تونن رابطه نامشروع من رو تایید کنند؟
اگه در رو باز نکنم مشکلی پیش میاد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱. پلیس بدون حکم ورود به منزل، اجازه ورود قانونی به داخل واحد را ندارد.
لذا درب را مطلقا باز نکنید.
۲. صرف رابطه زن و مردی که علقه زوجیت بین آنان نیست، مشمول جرم رابطه نامشروع دون زناست.
قطعا جرم زنا چون از حدود است، نیازمند اثبات به طرق متیقن است.
اما درصورت عدم اثبات، مجازات رابطه نامشروع(شلاق تا ۹۹ ضربه) اعمال خواهد شد.
۳. وفق ماده ۲۲۳ قانون مجازات اسلامی؛
همینکه متهمین به زنا، مدعی زوجیت شوند(منقطع)، ادعای آنان بدون بینه پذیرفته میشود. مگرآنکه خلاف آن،با حجت شرعی لازم، ثابت شود.

با سلام
برای در امان ماندن از هر اتهامی بهتر است صیغه محرمیت بین شما جاری شود