اردیبهشت دادگاه تمکین دارم چی بگم که رای دادگاه به نفع من صادر بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۶ #46191596

باسلام و خسته نباشید من ۱۵ روز بعد از زایمان با اجازه همسرم به خانه پدری خود امدم اما بعد از اینکه به خانه پدرم رسیدم شوهرم زنگ زد و فحاشی کرد و با پلیس اومد در خونه پدرم و گفت زن من بدون اجازه امده .فردای اون روز اظهار نامه اومد در خونه که اگه تا ۴۸ ساعت اینده به خونه بر نگردم عدم تمکین صادر میشه منم در جواب اظهار نامه نوشتم من با اجازه خودش اومدم و حاظر به تمکین هستم به شرطی که اونم یه سری تعهد بده نفقه ام رو گذاشتم اجرا. اردیبهشت دادگاه ازام به تمکین دارم چی بگم که رای دادگاه به نفع من صادر بشه این وسط ماجراهایی هم پیش اومد که از برگشت به خونه منصرف شدم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض احترام. اگر از بازگشت به زندگی مشترک منصرف شده اید و قصد بازگشت به منزل مشترک را ندارید به نظرم حکم به نفع شما صادر نخواهد شد..اگر قصد بازگشت دارید به دادگاه اعلام کنید که همسر شما مسکن و شرایط مناسب برای زندگی را فراهم و شما به منزل مشترک بر میگردید در این صورت اگر همسر شما درخواستتان را انجام ندهد رای به نفع ایشان صادر نخواهد شد