درصورت اثبات رابطه نامشروع، چه مجازاتی برای هر دو شخص صادر میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۴۳ #46114520

دو سال پیش دوست من توسط زنی که در عده طلاق بوده به خونه زن دعوت میشه و با هم رابطه جنسی برقرار میکنن و این رابطه چند بار در طول دو سال ادامه داشته، حالا این زن چون یه نفر دیگه رو پیدا کرده و میخواد باهاش ازدواج کنه، دوست من عصبانی شده بود و گفته بود عکس هاتو همه جا پخش میکنم، حالا این زن رفته شکایت کرده.

حالا سوالم اینه آیا اگه اون رابطه نامشروع در حال ثابت بشه حکم قضایی برای زن و برای دوستم چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است موضوع عده را مطرح نکنند چون مجازات سنگینتر میشود و ممکن است اعدام یا سنگسار باشد .
حکم زنا برای هر دو نفر محرز میشود و تا ۹۹ ضربه شلاق حدی دارد .
برای تهدید به انتشار عکس هم مرد شلاق و حبس دارد .

زن کافی است ادعا کند تجاوز به عنف بوده و تبرئه می شود اما اگر اثبات شود با رضایت بود ه بستگی به نوع عده دارد که آیا در طلاق رجعی بوده که حکمش سنگسار است و یا در طلاق بائن که شلاق دارد
اما مرد تا صد ضربه شلاق و حبس در صورت انتشار تصاویر محکوم می شود

با سلام و احترام
در صورت شکایت خانم هر دو محکوم به جرم زنا و مجازات ۹۹ ضربه شلاق حدی می شوند
ودر صورت انتشار تصاویر شخصی حبس مجازات انتشار دهنده تصاویر می باشد

سلام مجازات رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق است
اما مجازات انتشار تصاویر حبس است.