چطور برای برگرداندن همسرم اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۳ #46104155

سلام خسته نباشین...۳ ماهه ازدواج کردیم خانمم مطالبه مهریه کرده.. بنده هم بیکارم هیچی ندارم..خانمم رو ناشزه کردم..ممنون میشم راهنمایی کنید خانمم برگردونم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تمکین علیه همسر خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دو دادخواست مبنی بر اعسار از پرداخت مهریه و دیگری الزام به تمکین علیه همسرتون مطرح کنید.

راهی جز طرح دعوای الزام به تمکین ندارید‌.

میتوانید برای برگشتن ایشان دادخواست الزام ب تمکین در دفاتر قضایی تنظیم کنید در صورت ناشزه بودن و عدم اعلام تمکین از سوی زوجه حق طلاق و یا ازدواج مجدد برای شما فراهم میشود در هرصورت زوجه مستحق مهریه خواهد بود اما باتوجه ب شرایط شما و عدم تمکن مالی میتوانید درخواست اعسار دهید

سلام. برای مهریه اعسار تقدیم کنید و برای بازگشت همسر دعوای الزام به تمکین مطرح کنید

سلام نگفتی به خانه خود آوردی یا نه

اما غیراز حکم عدم تمکین و ناشزه شدن همسرت که از نفقه می افته کار دیگه ای از نظر قضایی وجود نداره

درمورد مهریه چنانچه به اجرا گذاشته در صورت قطعی شدن حکم فقط می تونی اعسار وتقسیط مهریه بدی