برای تغییر سن شناسنامه چگونه اقدام شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۳ #45944838

میخواستم ببینم مشه چند سالی سن شناسنامه رو کم کرد برا ادامه تحصیل الط کنید راهنمای کنید

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تغییر سن شرایط خاصی لازم است روش اول اینکه بین تاریخ تولد وتاریخ صدورشناسنامه پنج سال یا بیش از آن اختلاف باشد.روش دوم اینکه شما ثابت کنید شناسنامه ای که شما از آن استفاده میکنی مربوط به برادر یا خواهر قبل خودتان است که فوت شده. درضمن کم کردن سن تا پنج سال در اختیار دادگاه و بیش از آن در اختیار کمیته تشخیص ثبت احوال محل صدور شناسنامه است .

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد

سلام و درود.

دو روش برای کاهش سن وجود دارد.

مطابق رای وحدت رویه ۵۹۹ مورخ ۱۳/۴/۱۳۷۴ هیئت عمومی دیوان عالی کشور، برای کاهش سن به میزان کمتر از ۵ سال باید به دادگاه حقوقی محل سکونتان مراجعه نمایید.

درخواست از دادگاه نمیتواند با عنوان کاهش سن باشد. بلکه شما باید علیه اداره ثبت احوال دعوی طرح نمایید.

شما باید ادله ای محکمه پسند و قاطع همچون: -استشهاد محلی، - نظر پزشکی قانونی و ... ارائه دهید.

در مورد کاهش سن بیش از پنج سال باید با تکمیل مدارک و ارائه ادله قانونی به دبیرخانه کمیسیون تشخیص سن اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود مراجعه و پیگیری نماید که یک پروسه مجزا است.

موفق و سربلند و پیروز باشید.

سلام امکان طرح دعوا در این خصوص را دازید اما وصول نتیجه قطعی نیست

تغییر سن شناسنامه به فاکتورهای متعددی بستگی دارد و گاها غیر ممکن است ولیکن نشدنی هم نیست .

تغییر سن امکانپذیر نیست مگر آنکه ادعا کنید شناسنامه ای که تا بحال از آن استفاده میکردید متعلق به شما نبوده و مربوط به طفلی است که چند سال قبل از شما به دنیا آمده و فوت کرده و والدین شما همان شناسنامه را برای شما نگه داشته اند !!
این داستان رایج برای تغییر سن است ! ولی امکان معرفی به پزشکی قانونی و تهیه عکس از استخوان و ...... نیز وجود دارد.