میتوانم جز دادخواست تمکین اقدام قانونی دیگری کنم که زوجه چاره ایی جز آمدن نداشته باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۷ #45801264

سلام.
خانم بنده حق حبس ندارد در سند غیر رسمی امضاء و اثر انگشت زده که در هر شرایطی باید تمکین کند حالا اگر تمکین نکند من میتوانم جزء دادخواست تمکین اقدام قانونی دیگری کنم که زوجه چاره ایی جزء آمدن نداشته باشد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از جمله آثار عدم تمکین
عدم تعلق نفقه به زوجه و تجویز ازدواج مجدد از سوی دادگاه است

اگر حکم تمکین به نفع شما صادر شده می توانید تقاضای تجویز ازدواج مجدد را بکنید.

درصورتی که زوجه تمکین نکند هم نفقه به وی تعلق نخواهد گرفت و هم اینکه زوج به استناد رای الزام به تمکین می تواند دادخواست ازدواج مجدد مطرح کند. ولی ضمانت اجرایی دیگری ندارد.