چگونه اثبات نمایم که سفته را به زور از من گرفته اند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۸۸۵ #45628898

من در جایی کار میکردم از اونجا اخراج شدم ۲ تا از دستیار هامم اخراج شدن حالا میگن چون بخاطر تو اخراج شدم باید به من پول بدی چند روز پیش با ۳ نفر ادم با چاقو ریختن سرم تو منزل یکی از دوستانمون ۱روز منو نگه داشتن، که ما فامیل اطلاعاتی داریم الان میگیم بیان ببرنت بعدم سفته ۱ میلیاردی ازم گرفته به زورم گفتن، بنویس اگه ندادم پول و برین پیگیری قانونی کنین.

من چیکار میتونم بکنم؟

گفتن اگه ۵۰ میلیون ندی سفته هایی که ازت گرفتیمو میزاریم اجرا؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
علیه ایشان از باب تهدید شکایت نمایید و در شکواییه قید کنید با اجبار و اکراه مجبور به امضا سفته ها شده اید

سلام . شکایت تهدید و اخاذی باید مطرح نمایید . هم چنین حبس غیر قانونی با توجه به این که یک روز در خانه محبوس بوده اید . البته ارائه دلیل بر عهده شماست .

شکایت تهدید و اخاذی و آدم ربایی کنید

بایستی در اولین فرصت ممکن و رفع اکراه و اجبار با خبر نمودن پلیس شکایت تهدید و اخاذی را مطرح می‌نمودید.