تهمت سرقت بدون مدرک را چگونه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #45588910

با سلام.بنده داخل یک مجموعه زندگی می کنم و یکی از اعضای هیئت امنای اونجا هستم و همچنین بدلیل حمایت از حیوانات و سرکشی به نگهبان اکثرا ساعات دیروقت شب بیرون از خانه هستم ‌و تمام همسایه ها هم میدونند.متاسفانه حدود ۸ ماه پیش منزل یکی از همسایه ها سرقت شده و ایشان به بنده تهمت زدن. منزل ما را کاملا بازرسی کردن و با فیش حقوقی آزادم کردن و چند جلسه بازجویی و مواجهه حضوری رفتیم اما تنها مدرک آنها دیر وقت شب داخل کوچه بودن و در همان ساعات شب چند بار با خانمم تلفنی حرف زدم که این روال هر شب من در این چند سال بوده. بدلیل سرکشی به نگهبان و همچنین غذارسانی و امداد حیوانات بی سرپرست که البته تمام ساکنین و همچنین ماموران کلانتری محل و کارگران شهرداری شاهد این موضوع هستن. حالا قراره برای اولین بار و تعیین تکلیف پیش قاضی بریم.افسر پرونده گفت برای قاضی نوشتم بی گناه و در مواجهه حضوری هم به علم یقین رسیدیم که بیگناهی (حالا راست و دروغشو نمی دونم ).بنظر شما بازپرس ممکنه آدم بی منطقی باشه یا اصلا حکم چی میشه؟ممنون

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بدون وجود شواهد و مدارک جرم سرقت قابل اثبات نیست و باید قرائنی جهت علم قاضی وجود داشته باشد و صرفا حضور شما در کوچه جرم نیست.

اگرایشان دلیلی علیه شما نداشته باشد صرف بیرون بودن شما دلیل بر سرقت کردن شما نیست