آیا فرد در خواست کننده می تواند جهت گم شدن مدارک شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #45466788

با سلام.
من کارمند دولت هستم که چند ماه پیش یک مراجعه کننده یکسری مدارک که شامل کپی مدارک شناسایی و درخواست دستنویس خود ( در برگ ساده بدون سربرگ) جهت اخذ مجوز دامداری به من تحویل داده اند. در حال حاضر مدارک نام برده گم شده است. لازم به ذکر است ماه هاست که از طرف درخواست کننده هیچگونه پیگیری انجام نشده است و بنده هیچگونه رسیدی به فرد تحویل نداده ام.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در وقوع جرم و در تعاقب آن مجازات احراز سو نیت لازم است تمام آحاد جامعه میتوانند شکایت کنند فلذا مجرم بودن باعث کیفر میشود بنا بر این در صورت شکایت بلحاظ عدم احراز سو نیت منتهی به برائت میشود