درصورتی که به همسرم تعهد محضری بدهم که به وی خیانت نخواهم کرد وجهه قانونی دارد ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۶۴۷ #45463492

با سلام
چند شب پیش همسرم من ( زوجه) در تلفن همراه م چتی رو مشاهده کرد که مربوط به ۱۰ ماه پیش بود. چتی که من با خانمی دیگر در فضای مجازی داشتم و نامناسب بود. با دیدن آن در ماشین جلوی دیگران کلی فریاد زد اما من سعی کردم خودم را کنترل کنم و کاری نکردم. بابت این موضوع از وی چندین بار عذر خواهی کردم و قبول کردم کارم درست نبوده است و فقط در حد یک چت بوده و نه چیزی دیگر و قول دادم که تکرار نخواهد شد. همسرم می گوید که تو به من خیانت کردی و باید به من تعهد محضری بدهی که خیانت نمی کنی. تعهد مد نظر ایشان از یک لایک عکس گرفته تا جواب یک پیامک و خیانت جنسی و...تعهد بدهی که اگر چیزی دیدم حق طلاق با من باشد.و خواسته تا شماره تلفن همراه ۱۲ ساله مو هم عوض کنم.با وجودی که کمی با گیر دادن ها و رفتارهای دور از منطق همسرم آشنا هستم سوال من این است که این کار را انجام بدهم؟ و اگر جواب مثبت است متن تعهد من باید چگونه باشد. بیشتر متن تعهد برای من مهم است که چگونه باشد.
از همگی شما عزیزان سپاسگزارم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینگونه تعهدات که ذکر نمودید مثل این است که از حالا حق طلاق میدهید به زوجه با اقرار به خیانت خودتان پس یا تعهد ندهید یا اگر میخواهید تعهد بدهید حق طلاق به ایشان بدهید که جنبه اقراری هم برای شما نداشته باشد . تصمیم گیرنده شما هستید .

با سلام
متن تعهد مهم خواهد بود و اینکه متن را خانمتون قبول کنه
اگه تفاهم کنی بهتره

سلام وقت بخیر
با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی می توانید تعهدنامه تنظیم نمایید که مفاد ومتن تهعدنامه را طبق نظر خودتان و موازین قانونی تنظیم می کنند.

برای تنطیم متن تعهد به دفتراستاد رسمی مراجفه کنید

با سلام. به نظر بنده این کار را انجام ندهید. سعی کنید اعتماد ایشان را مجددا جلب کنید که نیازی به ثبت تعهد نباشد.