چه اقدامی باید انجام دهیم، که به آن زن و دخترش، هیچ ارثی نرسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۷ #45406390

باسلام
مادر بنده در سال گذشته، پس از ۴۰ سال زندگی با پدرم، در سن ۵۸ سالگی، به دلیل بیماری سرطان فوت کردند، پدر بنده بعد از شش ماه ما را ترک کردند و بهمن سال گذشته از تهران رفته و در شهرستان، بدون اطلاع ما ازدواج کرده و پنجاه سکه مهر آن زن کرده اند.
ما سه فرزند بالغ و بالای ۳۰ سال هستیم. خواهر و برادرم ازدواج کرده اند.
بنده تنها در منزل پدری زندگی میکنم و با توجه به اینکه پدرمان همه سندهای خانه تهران و شمال و سند ماشین و طلاهای مادرمان را برداشته و به شهرستان برده است، نگران این هستیم که مثل موضوع مهریه، پدرم را خام کند و او را برای تصرف اموال بر علیه ما کند.
با توجه به اینکه پدرمان برونشیت دارد و خدایی نکرده، مورد آسیب بیماری کرونا هستند، از چه اقدام و دادخواستی باید استفاده کنیم، که به آن زن و دخترش، هیچ ارثی (نه از بابت مهریه و نه از بابت یک هشتم ارث ) نرسد.
لازم به ذکر است که پدرمان که انسانی مذهبی بودند، کاملا تغییر رفتار داده اند برای مثال : اسفند ماه به تهران آمدند و گفتند دیگر توان پرداخت اجاره را ندارند و برای رهن کامل خانه شهرستانشان، باید خانه پدری که بنده در آن ساکن هستم را یا بفروشند یا اجاره دهند. که این نشانه تاثیر آن فرد روی ایشان بوده و ما را نگرانتر کرده است.

باتشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اموال پدر شما در اختیار و مالکیت خودشان می باشد و چنانچه فوت نمایند شما نمی توانید ورثه ایشان از جمله همسر دیگر و دختر دیگرشان را از ارث محروم نمایید و همسرشان می‌توانند بابت مهریه ای که تلب دارند آن را از اموال پدرتان وصول نمایند ولی در زمان حیات پدر میتواند هر تصمیمی خواستند راجع به اموالشان اتخاذ نموده و آن را به شما انتقال دهند تا از مالکیت شان خارج و به ارث به هیچکس نرسد.

با سلام و احترام
اموال متوفی متعلق به وراث است و اقدام آنها باید بعد تقسیم ترکه باشد

با سلام
در صورتی که اسناد بنام مادر شما باشد کسی حق فروش آنها را ندارد و حال که فوت نموده اند همگی وراث جمعا میتوانند اقدام به فروش یا انتقال ملک نمایند و در صورت فروش توسط پدر شما، شما میتوانید از طریق قانون آن معامله را تنفیذ یا باطل نمایید.
و اینکه شما میتوانید از پدر خویش جهت مطالبه مهریه مادر مرحومه تان اقدام قانونی نمایید.