بعد از گذشت ۶ ماه از نپرداختن نفقه، زوجه باید مجدد طرح شکایت کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۰ #45397004

سلام
ببخشید اگر برای شکایت اولیه نفقه توی لایحه (توسط وکیل زوجه ارائه شده)، زوجه ذکر کرده باشه که « نفقه از روز عقد لغایت آتی رو خواستارم »، و بعد از گذشت شش ماه از آخرین پرداختی، زوجه بخواد برای ترک انفاق اقدام کنه؛ باید مثل اولین بار تموم کارهای مطالبه نفقه اعم از ثبت در دفتر قضایی و کارشناسی انجام بشه بعد شکایت ترک انفاق رو مطرح کرد؟
یا با توجه به مورد اشاره شده در لایحه اولیه، میشه پیرو ادامه همون پرونده، شکایت ترک انفاق انجام داد؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مجددا دادخواست تفقه بدین

می توانید شکایت کیفری نفقه را مطرح کنید .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در صورت مختومه شدن پرونده دوباره باید دادخواست خود را تنظیم نمایید .

بایستی مجدد دادخواست بدهید و مراحل را سپری کنید .

سلام
ایشون میتونه شکواییه ترک انفاق مطرح کنه و هزینه ها رو دوباره باید از نو بپردازه

سلام اکنون امکان طرح شکایت ترک انفاق را دارا می باشد

سلام دوست گرامی
بایستی دوباره دادخواست ارائه بدهند و هزینه دادرسی و کارشناسی مجددا پرداخت نمایند