امکانش هست به دلیل عسر و حرج زنم بتونه جدا شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱۳ #45366161

سلام و درود خدمت شما بزرگواران.
همسرم ۳ ماهه در دادگاه حق حبس انتخاب کرده و میگه من هیچ وقت مهریه اجرا نمیگدارم.
من نفقه میدم ولی سوالم اینه اگه به فرض ۲ الی ۳ سال مهریه اجرا نگذاره و منم هیچ سکه ای ندم امکانش هست به دلیل عسر و حرج و ... قاضی حق طلاق منو بگیره و زنم بتونه جدا شه
اخه کجای ایران مرد تا زمانی که زن مهریشو اجرا نذاره خود به خود سکه میده .
من مرتب نفقه واریز میکنم تا جلوی ترک انفاق رو بگیرم.
خواهشا راهنماییم کنید . ممنونم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با دادن نفقه از سوی زوج ، زوجه به این دلیل نمی تواند درخواست طلاق کند

با درود
مطابق آنچه در سوال آمده، خیر تا اینجا کار نمی‌تواند.

سلام و ارادت
خیر به این علت ایشان نمیتواند طلاق بگیرد شما نفقه را پرداخت نمایید .

درود
خیر به این علت زوجه نمی تواند طلاق بگیرد.

سلام
تا وقتی شما نفقه پرداخت کنید و اسباب تمکین زوجه را فراهم سازید حتی اگر زوجه تمکین نکند و مهریه را هم نخواهد نمی تواند طلاق بگیرد.