چگونه میتواند نداشتن امنیت جانی را اثبات کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #45320551

سلام وقتتون بخیر،
خانومم حدود ده روزه که با دخترم رفتن خونه مادر خانومم بخاطر درگیری که با برادرم ایجاد شد، یعنی بین خانومم و برادرم، و خانومم آسیب دیده و دکتر ۲۰ روز برایش استراحت نوشته، مگر نمیشه این استراحت در خانه شوهر باشه؟ اظهارنامه برگشت به خانه هم برایش فرستادم، خانومم بدون اجازه من با مادرش و برادرش به روستا رفتن، چطوری ثابت کنم که خانومم بدون اجازه من با خانواده اش رفتن؟ و اینکه من خانه قولنامه اش به نام خودم هست و خانه ام فقط در طبقه دوم خانه پدرم هست، و خودش هم گفته هیچ مشکلی با شوهرم ندارم چگونه میتواند نداشتن امنیت جانی را اثبات کند؟ و در آخر آیا در دادگاه مرا موظف میکنند که خانه را برای همسرم جدا کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه ثابت نمناید که امنیت جانی در محل سکونت خود ندارد شما مکلف به تهیه منزل دیگری میباشید

سلام
میتوانید دادخواست تمکین مطرح کنید.
اگر اثبات شود به دلیل رفتار برادرتان همسرتان در آن خانه امنیت ندارد .موظف به تهیه منزل جداگانه خواهید شد

سلام
ارسال اظهارنامه برگشت همسرتان دلیلی است بر اثبات اینکه ایشان منزل را ترک کرده
مسکن هم چنانچه کاملا مجزا باشد اجباری جهت تهیه مسکن جداگانه وجود ندارد