شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع، تبرئه شدن پدر صرف اقرار پسر

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷ #45177655

سلام، شخصی مرتکب کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شده ازم و وجوه رو به کارت پدرش واریز کردم و از سیمکارت‌های پدرش پیام‌های تهدید و اقرار به کلاهبرداری بهم ارسال شده، همچنین مرتکب جعل شده و اثر انگشت خودش و پدرش روی مدارک هست، منظورم اثر انگشت استامپی نیست، یعنی کاغذ مدارک جعلی رو لمس کردن خودش و پدرش، چون خودم مدارک جعل شده رو دست پدرش و خودش دیدم که داشتن نگاه می‌کردند. می‌خوام از خودش و پدرش شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع و جعل کنم، متهم(پسر) می‌تونه بیاد اقرار کنه و بگه من از کارت‌های بانکی و سیمکارت‌های پدرم بدون اجازه و اطلاعش استفاده کردم و پدرم هیچ اطلاعی نداشته و بگه مدارک جعلی صرفا با دست پدرم برخورد داشته و هیچ اطلاعی از جعلی بودن مدارک و پیامک‌های ارسالی اقرار به کلاهبرداری و تهدید و غیره نداشته پدرم؟ اگر پسر چنین اقراری کنه، دیگه نمیشه پدرش رو تعقیب و مجازات کرد؟ یعنی اقرار پسر پدر رو تبرئه میکنه بدون شاهد و مدرک و این‌ها؟ ممنونم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ادله و مستندات دقیقا مطابق با فرضی باشد که مطرح نمودید و شواهدی مبنی بر اطلاع یا اقدام پدر یافت نشود، بله اقرار پسر موثر واقع و پدر تبرئه خواهد شد.

سلام حسب توضیحات و چیدن سناریو توسط خودتان چنان مدارک نقض وجود نداشته باشد بله چنین اقراری باعث تبرئه شدن پدر و محکومیت پسر میباشد