آیا میتوانم به جرم ادم ربایی از انها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۳ #45078688

سلام
بنده اجازه ندادم همسرم جهیزیشو ببره و قفل خونه رو عوض کردم تا نتونه بیاد اما خودشو فامیلاش منو گرفتن سوار ماشین کردن و با تهدید کلیدا خونه رو ازم گرفتن و تا چندساعت با تهدید منو نگه داشتن بعد هم وسایل منو بردن هم وسایل خودشون بعد هم ولم کردن من چگونه میتوانم شکایت کنم ایا میتوانم به جرم ادم ربایی از انها شکایت کنم؟یا به جرم سرقت؟ چون من به انها بدهکارم و چون قرضهایم را ندادن وسایلمو به جاش بردن ایا میتوانم علیه انها طرح دعوایی بکنم؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح شکایت آدم ربایی و سرقت حق مسلم شماست و میتوانید هر دو عنوان حتی ایراد ضرب جرح احتمالی و یا توهین را هم بنویسید جمع این عناوین منافاتی با هم ندارد

با احترام
شما میتوانید علیه آنها شکایت مطرح نمایید و تعیین عنوان جرم با مقام قضایی میباشد

با این اوصاف جرم واقع شده است و نمی توانند مقروض بودن شما را دلیل اعمال خلاف قانون خود قرار دهند .

درود
شکایت خود را مطرح نمایید لیکن بار اثبات ادعا بر عهده ی مدعی است و باید برای طرح شکایت دلایل کافی داشته باشید .

با درود تشخیص عنوان مجرمانه با مقام تعقیب است.

درود بازپرس عنوان مجرمانه رفتار ایشان را احراز می کند

درودبرشما
شمابرعلیه رفتارمرتکبان شکایت کنیدخودبازپرس عنوان مجرمانه رفتار ایشان را احراز می کند