میتوان از گیرندگان اجناس و امضا کننده فاکتور شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۵ #45050305

از سایت وکلا
اینجانب شرکت ... بخشی از اجناسی رو طی فاکتور بصورت امانی و اسنادی تحویل شرکت .... دادم اما از طریق دادسرای پاکدشت اقدام کردم با وجود روابط طرف مقابل متاسفانه منع تعقیب زدن و پیگیرط رو از دادگستری و حقوقی دانستن ایا فاکتورها رو افرادی چون خواهر و برادر مدیر عامل شرکت گیرند مثل داروخانه تحویل و امضا نموده باز می شود از سوی گیرندگان اجناس و امضا کنند فاکتور شکایت کرد چون مقداری از اجناس را برای خواهر و پدر و برادر ایشان طبق درخواست خودشان فرستادم و امضا تحویل ازشون دارم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه اموال به صورت امانی تحویل شده ابتدا باید از طریق ارسال اظهارنامه مطالبه نمایید و سپس در صورت عدم اقدام طرح دعوا خیانت در امانت منطقی می باشد اما امکان طرح دعوای حقوقی نیز دارید
علیه هرکس رسید دریافت اجناس را امضا نموده است می توانید طرح دعوا نمایید