درآمد آنلاین خارج از کشور مشمول مالیات است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۹ #44841034

آیا درآمدهای حاصل از پروژه‌های خارج از کشور که به صورت آنلاین انجام میشه، مشمول پرداخت مالیات میشه در انتهای سال؟ چجوری محاسبه و پیگیری میشه؟

مشاوره حقوقی مالیات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درآمد صادرات با شرط ورود درآمد حاصل از آن به چرخه اقتصادی کشور معاف از مالیات است
کسب درذآمد آنلاین را نیز میتوان با دفاع خوب در قالب صدور خدمات انلاین معرفی کرد و در صورت رعایت شروط از مالیات معاف است یا طبق قانون ضریب آن صفر است اما کلیت صادرات مشمول مالیات بر ارزش افزوده می باشد و باید دید کسب درآمد شما بابت چه خدمتی بوده؟ آیا آن خدمت مشمول مالیات بر ارزش افزوده است یا خیر ؟ درآمد شخص حقیقی است یا حقوقی و.....
نهایتا مشاوره فنی نیاز به دسترسی به اطلاعات جامع و کامل دارد.
در پناه ایزد یگانه سلامت باشید

باسلام ماده ۱و۲قانون مالیاتهای مستقیم اشخاصی که مشمول مالیات میشوندراذکرکرده یک نگاهی بندازیداگرسایرشرایط رادارابودید میبایست اظهارنامه مالیاتی ارائه دهید

با سلام
به موجب بند ۲ ماده ۱ قانون مالیات های مستقیم مشمول مالیات می شود. پیگیری و محاسبه آن نیز بستگی به نحوه اظهار شما در مورد این شغل به اداره مالیات و قابلیت اثبات ابزار پرداخت درآمد به شما دارد.

باسلام
بموجب ماده ۱ قانون مالیات های مستقیم در دو صورت درآمدهای خارج کشور مشمول مالیات می شود:

۱ - هر شخص حقیقی ایرانی مقیم ایران نسبت به کلیه درآمدهائی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل مینماید.

۲ - هر شخص حقیقی ایرانی مقیم خارج از ایران نسبت به کلیه درآمدهائی که در ایران تحصیل می ‌کند.