این رای اومده یعنی چی؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۶۴ #44659366

سلام خسته نباشید.
به نام خدا
در تاریخ۱۳۹۹/۹/۳۰در وقت فوق العاده؛ جلسه شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقالب شهرستان نجف آباد به تصدی امضا کننده ذیل تشکیل،پرونده پیوست تحت نظر است. با توجه به جمیع اوراق و محتویات پرونده کفایت و ختم تحقیقات مقدماتی اعالم و با استعانت از خداوند متعال و تکیه بر شرف و وجدان به شرح ذیل مبادرت به صدور قرار می
نماید.
«قرار جلب به دادرسی ومنع تعقیب»
در خصوص اتهام----------------- فرزند ----دایر بر افتراء موضوع شکایت---------- فرزند -------؛دادسرا با توجه به شکایت شاکی خصوصی،اظهارات مطلعین در مرجع انتظامی و صورتجلسه مواجهه حضوری در مرجع انتظامی که
حکایت از درگیری لفظی طرفین دارد و اظهارات متهم در این شعبه و اقرار به بزه و لذا با احراز رکن مادی و معنوی بزه و وجود ادله کافی جهت انتساب بزه و جرم بودن عمل ارتکابی مستندبه ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری قرار جلب به دادرسی صادر و اعالم مینماید قرار صادره قطعی می باشد و در خصوص شکایت ------------ فرزند ---------- دایر بر قذف علیه ----------- فرزند ------------- و ------------- فرزند---------و همچنین شکایت --------- فرزند ----------
دایر بر افتراء و قذف علیه -------------- فرزند --------------------- فرزند------- و همچنین شکایت ---------------- فرزند حسن دایر بر افتراء علیه ---------------- فرزند اصغر؛ دادسرا با توجه به اظهارات شکات در این شعبه واینکه بزه از ناحیه متهم ------------به وقوع نپیوسته است والفاظ بکار رفته نیز نشان دهنده قذف نمی باشد و ادله جهت انتساب بزه به متهم مکفی
نیست؛ لذا با تکیه بر اصل برائت و به لحاظ عدم کفایت ادله و مستنــد به مواد ۴ ،۲۶۵ ،۲۶۷ و ۲۷۰ از قانون آئین دادرسـی کیفری مصوب ۱۳۹۲ قرار منع تعقیب صــادر و اعالم مـی گردد قرار صادره به موجب بند الف و تبصره ماده ۲۷۰ قانون آئین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ برای اشخاص مقیم ایران ظرف ده روز و برای افراد مقیم خارج از کشور ظرف یک
ماه از تاریخ ابالغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه صالح می باشد.دفتر محترم پرونده جهت اظهارنظر پیرامون
قرار صادره به نظر دادستان محترم واصل و پس از اظهار نظر آن مقام، پرونده به نظر برسد.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
یعنی در خصوص افترا دادیار نظر بر مجرمیت شما داشته است و قرار جلب به دادرسی صادر کرده تا پرونده برای صدور حکم پس از کیفرخواست به دادگاه ارسال شود.

باسلام طبق قرار اصداری جرم افترا توسط مرتکب اثبات شده و پرونده جهت صدورحکم به دادگاه ارسال می گردد.

سلام نسبت به یک جرم منع تعقیب و نسبت به جرم دیگر کیفرخواست صادر میشود ورسیدگی ادامه دارد موفق باشید

سلام وقت بخیر
در ارتباط با اتهام قذف منع تعقیب صادر گردیده است و در ارتباط با افترا قرار جلب به دادرسی صادر شده تا پرونده به دادگاه ارجاع گردد

در خصوص قذف قرار منع تعقیب خورده است یعنی جرم ثابت نشده و رد شده و در مورد افترا جرم ثابت شده و در مرحله کیفرخواست می باشد.

اگر شاکی هستید میتوانید در خصوص قرار منع تعقیب اعتراض کنید

درود بر شما
با توجه به ادله ،جرم افترا مورد پذیرش قرار گرفته و رسیدگی به این جرم در دادگاه کیفری ادامه پیدا میکند و جرم قذف مورد پذیرش قرار نگرفته است .