چه اقدامی باید انجام بدیم تا پرونده ارسال بشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۳ #44567509

سلام همسر من در شمال جرمی مرتکب شده و شهر خودش کرمانشاست و پروانه کسب داره و مشغول کار هست باید حبس خودش رو تو شمال میکشید ما در خواست نیابت دادیم و گفتن نیابتش میدن به اینجا ما میخوایم که پروندش به کرمانشاه انتقال داده بشه و با نیابت گفتن ی برگه ارسال میشه

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
احتمالا به اجرای احکام کرمانشاه ارسال شده باشد ولی به دلیل شرایط کنونی با وقفه مواجه است

به اجرای احکام کیفر کرمانشاه سر بزنید تا زمانی که برگ نیابت به اجرا واصل بشود.

با توجه به اینکه حکم حبس همسرتان صادر گردیده ظاهرا رسیدگی به پرونده خاتمه یافته و لذا دلیلی برای ارجاع به کرمانشاه وجود ندارد . تنها پیرامون اجرای حکم باید نیابت داده شود که علی الظاهر به همین نحو نیز عمل گردیده و مراتب نیابت به دادگستری کرمانشاه ارسال شده است .

با سلام
نیابت اجرا است که محکوم علیه در ندامتگاه شهر محل اقامت محکومیت خویش را متحمل میگردد