به من اتهام سرقت زده شده، چگونه از خود رفع اتهام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #44513680

سلام
یکی از دوستانم که از خونشون سرقت شده بوده
به من مشکوک میشه و یه هفته ای بعد سرقت تو خونم رفت و آمد داشته و میگه داشتم سرو گوش آب میدادم کار تو بوده یا نه
یکم بعدش منو مضنون پرونده کردن و دلیلشم گفتن تو ردپای کفشت روی قالی خونه دوستت مونده
حالا نکته جالب اینجاست که خود دوستم بوده که هم از ردپای روی قالیش عکس گرفته هم از کف کفش من و هم ازم تو دانشگاه فیلم گرفته که کفشم پام بوده
من روحمم خبر نداشت
الان برای اثبات پاپوش بودن چیکا کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر ادعایی علیه شما در دادگاه مطرح نمودند با اثبات بی‌گناهی خویش می توانید علیه ایشان شکایت نمایید

سلام باعنایت به اصل برائت و به صرف مدارکی که فرمودید جرم سرقت اثبات نمی شود واثبات موضوع با شاکی و بازپرس پرونده با ادله قابل قبول می باشد وشما نیاز به اثبات بی گناهی خود ندارید..اگر مرتکب جرم نشده اید منکر باشید تا به موضوع رسیدگی شود