شکایت به اتحادیه مربوطه با استناد به داروهای تجویز شده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۱ #44490172

با سلام
من چند ماهی توی لاین رنگ یه سالن کار میکنم. پوستم از همون اول به مواد حساسیت نشون اما فقط در حد خارش بود... کم کم دست چپم شروع به دونه زدن کرد به حدی رسید که دست راستم هم درگیر شد و خارش غیرقابل تحمل شد و دستم پر از دونه های قرمز و ملتهب میشد. روز شنبه حین کار مشکل تنفسی پیدا کردم و به دکتر مراجعه کردم که به من گفت باید از این مواد دوری کنم و حساسیت رو نباید دست کم گرفت.
اما به محض اطلاع دادن به رنگکار سالن, پیامی از مدیر مبنی بر بهم زدن ارامش و زیرپا گذاشتن اصول کار دریافت کردم و گفت که از فردا من و خواهرم نریم سرکار. یک هفته هم با وجود اینکه از خود مدیر و مدیر داخلی پیگیر دلیل تعلیق و درخواست تعیین تکلیف شدیم, اما مدیر اصلا ج نمیداد و مدیرداخلی هم سربالا جواب می داد. ایا در صورت شکایت به اتحادیه و وجود نسخه پزشک و داروهای تجویز شده و همین طور پوست دست اسیب دیدم ناشی از کار با مواد اون سالن بهش رسیدگی لازم انجام میشه؟ میشه قرارداد رو بنا به این دلایل فسخ کرد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز جوابتون به دو بخش منتهی میشه ...اگر درمورد حق وحقوقتون ومزایای قانونی مندرج در قانون کار خواهان شکایت هستین باید به اداره کار شکایت کنین ...واگر در مورد بیماری ناشی از کار میخواین شکایت کنین باید به دادگستری شکایت کنین واز آنجا پیگیر باشین