چگونه خواهرم هم مهریه اش را بگیرد و هم تقاضای طلاق دهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۰ #44465361

باسلام خدمت مشاور حقوقی
شوهر خواهر من تقریبا دو هفته هست که منزل رو ترک کرده و با زن دیگری رفته است گویا با هم ازدواج کرده اند، اون ماشین خواهرم رو بدون اجازه خواهرم فروخته بود و با پولش رفته بود ولی چون خریدار آشنا بود برادر شوهرش پول خریدار را پرداخت کرد و ماشین را پس گرفت، به دلیل خیانت های مکرر این فرد خواهرم درخواست طلاق دارد در این مدت پدر شوهر او روزانه مبلغی به خواهرم میدهد.
آیا این مبلغ به عنوان نفقه تلقی میشه؟
خواهر من چطور میتواند هم مهریه خودش را بگیرد و هم طلاقش را؟(شوهرش هم پیغام داده که من به او مهریه نمیدهم و زنش هم به خواهرم پیامک داده و فحش و ناسزا گفته بعد گفته که میام تو رو از خونه میندازم بیرون خودت پاشو برو غیابی طلاق بگیر، خواهر من یه دختر ۱۵ ساله داره تو این مدت اون بوده که پول جمع کرده و یه خونه تهیه کردن میگه حق بچه منه باید این خونه رو بگیرم ازش ولی میترسه که الان خونه رو به نام اون زنه زده باشه چون وقتی رفته سند خونه رو هم با خودش برده)
الان چکار میتونیم بکنیم که حق خواهر من پایمال نشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی از طریق مطالبه مهریه و تامین خواسته منزل را توقیف نمایند و اگر شوهرشان بدون اجازه ایشان ازدواج نموده باشد زن حق طلاق دارد .

با سلام
مطالبه مهریه همیشه امکان پذیر است. می توانید به اجرای ثبت اسناد مراجعه کنید
پدر شوهر می تواند از جانب فرزند خود نفقه بپردازد
امکان توقیف منزل محل سکونت یا اتومبیل محل درآمد اصلی وجود ندارد.

باسلام
چنانچه ثابت گردد وی بدون اجازه همسر اول ازدواج مجدد داشته همین امر خود میتواند دلیل طلاق باشد.
دفاتر ازدواج حق ندارند، بدون اجازه دادگاه، ازدواج مجدد را به ثبت برسانند و اگر شوهر بدون اجازه دادگاه ازدواج مجدد کند و از طرفی آن را به ثبت نرساند، به دلیل عدم ثبت واقعه ازدواج، مجرم محسوب می‌شود و به حبس تا یکسال محکوم خواهد شد
درخصوص نفقه هم اگر پدرشوهرتان اعلام کند که مبلغ پرداختی ازطرف زوج بعنوان نفقه بوده که وی پرداخت کرده است بعنوان نفقه محسوب میشود
درخصوص مهریه هم همواره میتوانید آنرا مطالبه کنید ولی خانه در حدمتعارف جز مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نمیباشد

اگر بتوانید اثبات کنید زوج ازدواج مجدد کرده است به همین استناد میتوانید طلاق بگیرید
درخصوص مهریه نیز همواره میتوانید اقدام کنید
درخصوص خانه نیز جزومستثنیات دین است و نمیتوان توقیف کرد