آیا در مواردی که تنها چند عکس به عنوان مدارک اثبات جرم موجود است،زوج میتواند تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۱ #44408333

سلام
میخواستم بدونم توی شکایت مادون زنا، که هنوز چیزی ثابت نشده و فقط یه جلسه برقرار شده و مدارک فقط چنتا عکس تو محیط بیرونه.
آیا همسرم میتونه درخواست برای پزشک قانونی بده؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال اینکه چنین درخواستی مورد پذیرش قاضی قرار بگیرد بسیار کم است .

باسلام
اولا اتهام شما رابطه نامشروع مادون زنا میباشد ودر این مورد بحث ارجاع به پزشکی قانونی منتفی میباشد وقبول نمیشه
ثانیا به صرف ارائه فقط چند عکس چیزی ثابت نمیشه وعکس نمیتواند به تنهایی مستند حکم قراربگیرد.مگر دلایل و امارات دیگری موجود باشد

باسلام اصولا دادگاه ها در این خصوص بسیار محتاط عمل کرده و تا ادله کافی نباشد به پزشکی قانونی ارجاع نمی دهند

سلام در پرونده رابطه نامشروع بحث پزشکی قانونی منتفی است .

اگر همسردرخواست برای پزشکی قانونی بده ، عموما قبول نمیشه