با داد و فریادهای همسایه، جنین من سقط شده، چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۲ #44351861

شب همسایمون که با اقامون مشکل داشتن دره خونمون اومدن و من درو باز کردم و ایشون شروع کردن به داد زدن و فحش دادن به من و من جنین ۱۵ هفتم سقط شده

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات اینکه سقط جنین به دلیل شکی بوده است که به شما وارده شده است قدری مشکل است و برای این بعد از طرح شکایت از شخص مذکور بابت فحاشی و سقط جنین در صورت نیاز به پزشک قانونی و یا پزشک معتمد دادگاه ارجاع داده خواهید شد.

سلام

اثبات اینکه سقط جنین، به این وسیله اتفاق افتاده کار آسانی نیست.اما شما با توجه به نظریه پزشکی که تحت درمان ایشان بودید مبنی بر سقط جنین و شهادت شهود میتوانید اقدام نمایید.

سلام
می توانید به استناد صورتجلسه کلانتری و سایر ادله موجود از جمله شهادت شهود اقدام به طرح دعوا علیه ایشان نموده و ضمن درخواست محکومیت ایشان به مجازات مقرر قانونی، تقاضای محکومیت ایشان به پرداخت دیه جنین را نمایید