آیا تاخیر تادیه تا الان محاسبه میشود یا تا وصول پول توسط بنده و رای دادگاه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۷ #44345070

با سلام
بنده از شخصی مبلغی طلبکارم که از وی سفته دارم.جهت مطالبه آن نیز شکایت کردم و در آن تامین خواسته و تاخیر تادیه درخواست کردم.الان متشاکی پرونده با پرداخت اصل بدهی به حساب دادگاه درصدد رفع توقیف از اموالش میباشد.آیا تاخیر تادیه تا الان محاسبه میشود یا تا وصول پول توسط بنده و رای دادگاه؟و همچنین جهت تامین خواسته تاخیر تادیه چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت تاخیر تادیه از زمان واخواست نمودن سفته تا روز پرداخت قابل محاسبه خواهد بود

اگر وجه سفته به حساب دادگستری تودیع شود دیگه تاخیر تادیه براش تعلق نمی گیرد

سلام از تاریخ واخواست تا زمان اجرای حکم موفق باشید

اگر وجه سفته را به حساب دادگستری واریز نمودند، از تاریخ واخواست تا همین زمان واریز وجه، خسارت تاخیر تادیه محاسبه می گردد

با درود دارنده سفته تکالیفی دارد اگر به تکالیف خویش عمل و سفته را بموقع واخواست نموده باشید از تاریخ واخواست تا زمان اجرای حکم مستحق تاخیر تادیه میباشید، اگر در دادخواست در ستون خواسته قید کرده باشید تصمیم گرفته خواهد شد وگرنه می‌بایست جداگانه مطالبه و طرح دعوا نمائید

سلام . وقتی مبلغ سفته را به حساب دادگستری واریز کرده هم میتونه رفع توقیف اموال ش را بگیرد و هم تاخیر تادیه ای تعلق نخواهد گرفت

با سلام
تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم محاسبه و اخذ خواهد شد .