اگر از من شکایت کنند، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۸۵ #44320927

چند وقته با آقایی که همکارم هستن و متاهل رابطه دارم، این آقا با خانمش و خونوادش مشکل دارن و از قبل تصمیم داشتن که جدا بشن، رابطه ما کاملا مثل دو تا دوست معمولی بود، اما این آقا از من خوشش میاد و توی پیامک ها و واتس آپ با من عاشقانه هم صحبت میکردن، موضوعی پیش اومد که خونوادش متوجه شده و شماره منو پیدا کردن، از روی شمارم، از طریق همکارام اسم و آدرسمو پیدا کردن. الانم توی خونشون همش بحثه که شکایت کنن و بیان در خونه من، خانم هم اصلا آدم منطقی نیستن، کلی فحش های ناموسی و زشت واسه من پیامک کردن، الان من واقعا نمیدونم با اینا باید چه شکلی رفتار کنم؟
اگه شکایت کنن چی میشه؟
باور کنین من توی این چند سال عمرم با آبرو زندگی کردم، دنبال آبروریزی نیستم. فقط خیلی میترسم و استرس دارم.

مشاوره حقوقی تهدید
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به توضیحات شما اگر به این توضیحات بسنده کنیم شما جرمی مرتکب نشدید و نتیجه ای عاید آنها نمیشود

باسلام.با توضیح شماجرمی مرتکب نشده اید.

باسلام
با توجه به اظهاراتتان نتیجه ای از شکایت نمی بینند

باسلام به صرف آنچه فرمودید نتیجه ای برایشان حاصل نخواهد شد

سلام اولا که باید اثبات نمایند بعید به نظر می رسد به نتیجه برسد

باسلام صرف رابطه تلفنی وپبامک جرم نمی باشدبه نظرم شمافعلاشکایت نکنیدبه خاطرشرایط کاریتون ولی اگر برایتان ایجادمزاحمت نمودویاقصدداشت درمحل کاربرای شماایجادمزاحمت نمایدیاآبروی شماروببردمیتونین شاکی بشین،درحال حاضرفعلاسکوت اختیارنمایید

با سلام
با این توضیحات به نظر نتیجه ای نمی گیرد