درخواست طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #43786117

با سلام.
۷ ساله ازدواج کردم زندگیم پر از دعوا و تنش بود و هنوزم هست بچه دار نمیشیم مشکل از طرف همسرمه و اینکه ادم چند شخصیته هستش برای بچه دار شدن اقدامات زیادی داشتم که مشکلات زیادی برای خودم بوجود اورد از جمله عمل اخرم دارو فراوان مصرف کردم. خلاصه تلاش زیادی برای این زندگی کردم ولی فایده نداشت و نداره میخوام قبل از اینکه به هر طریقی منو مجبور کنه که بچه دار بشم و اونو وارد زندگی مزخرفم کنم کمکم کنید ...راهنماییم کنید تا بهترین راهو پیداکنم برای جدایی در ضمن اون هیچوقت احتیاجات منو براورده نکرده با این حال بخاطر زندگیم از خودم و احتیاجاتم گذشتم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، می‌توانی به عسر‌وحرج اشاره کرده و دادخواست طلاق ثبت نمائید، نظر به اینکه طلاق از ناحیه زوجه در قانون نیاز به شرایطی دارد و در صورت عدم وجود آن شرایط امکان طلاق وجود ندارد لذا پیشنهاد می‌گردد تا با وکیل دادگستری مشاوره نموده و یا وکیل اخذ نمائید ...