امکان شناسایی از طریق قانونی صاحب اکانت تلگرام

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۸۴۰ #43693834

سلام
وقت شما بخیر
آیا امکان شناسایی و تعقیب قضایی مجرمی که صاحب اکانت تلگرام یا ادمین کانال تلگرامی است و در بستر تلگرام جرمی نموده و از وی پی ان استفاده کرده وجود دارد؟ راهی هست که بتوان او را شناسایی و دستگیر و محاکمه نمود؟ من شنیده ام امکان دستگیری ادمین تلگرام نیست. چون پلیس به سرور های اپلیکیشن های خارجی دسترسی ندارد. آیا این ادعا درست است؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

با سلام
از طریق پلیس فتا امکان پذیر است

باسلام. ازطریق فتااقدام کنید.

با ارایه شکایت میتوانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید.

با سلام ،دوست گرامی که چنانچه اکانت فعال و حذف نشده باشد، پلیس فتا می‌تواند شناسایی کند.در غیر اینصورت مشکلاتی در این زمینه وجود دارد

سلام و احترام

قطعا امکان پیگیری وجو دارد و از طریق پلیس فتا اقدام نمایید و مد نظر داشته باشید که سرورهای تلگرام در خارج از کشور مدیریت میشوند.

موفق باشید انشا الله.

سلام درخواست خود رابه پلیس فتا ارایه دهید