مرد میتونه الزام به تمکین بگیره درصورتیکه خودش منزل و زندگی رو ترک کرده و زن و فرزند رو بدون هیچ مسئولیتی رها کرده؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۳ #43604924

با سلام و سپاس
شوهر دو سال پیش منزل رو ترک کرده و دادخواست طلاق داده ولی بعد از دو سال و صدور حکم قطعی مبنی بر جدایی و پرداخت مهریه زن، حکم رو اجرا نکرده و خانم رو بلاتکلیف رها کرده. زن در این دو سال با کمک خانواده، زندگی خود و فرزند خردسالش رو اداره می کنه و تا بحال دو بار (هر بار برای ۱۰، ۱۱ ماه) دادخواست نفقه در شورای حل اختلاف داده که به نتیجه رسیده (بار اول نفقه رو گرفته، بار دوم با ۹ ماه دوندگی، هنوز در جریان اجرای احکامه).
این بار میخواد برای نفقه ۱۰ ماه گذشته و جاری، بصورت کیفری (ترک انفاق) شکایت کنه. آیا مشکلی در این راه پیش نمیاد؟ آیا مرد میتونه الزام به تمکین بگیره درصورتیکه خودش منزل و زندگی رو ترک کرده و زن و فرزند رو بدون هیچ مسئولیتی رها کرده؟ ضمن اینکه توانایی فراهم کردن منزلی در شان خانم رو نداره و خانه مشترک قبلی هم با هزینه زن بوده.
میخوام بدونم ترک انفاق در شرایطی که شرح دادم، قابل اثباته و باعث حبس مرد میشه یا باز هم قوانین نوظهور و یکطرفه و جایگزین، راه رو برای تضییع حق زن برای مردها باز گذاشته؟؟!!
متشکرم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
با توجه به فرض سوال مطروحه، میتوانید شکایت ترک انفاق نمایید و در صورت اثبات ، حکم‌ محکومیت صادر خواهد شد .

با سلام
موضوع جرم ترک انفاق محقق شده و امکان تعقیب آن برای شما وجود دارد .

با سلام . جرم ترک انفاق محقق شده . قوانین نوظهور و یکطرفه نداریم . واقع بین باشید و مسیر صحیح قانونی را پیش بگیرید . موفق و مؤید باشید .

در صورت ترک منزل از سوی مرد و عدم پرداخت نفقه شما می توانید علیه ایشان شکایت ترک انفاق را مطرح کنید

الزام به تمکین درصورتیست که اسباب و لوازم تمکین ازجمله مسکن مهیا باشه لذا شما همان شکایت ترک انفاق رو مطرح کنید

باسلام
بله با توجه به توضیحات، شما میتوانید شکایت ترک انفاق نماید
و همسر شما درصورت دادخواست تمکین باید منزل واثاث برای شما تهیه نماید

بله ترک انفاق نموده می توانید شکایت نمایید