اتهام تجاوز به عنف به من زده شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۶ #43511295

شخصی از پلاک بنده شکایت کرده که من بعنوان مسافر سوار ماشین شدم ۱۱ شب و من را دزدیده و بهم تجاوز کرده به پزشگ قانونی رفته و دخول و مقعد سالم است چنین چیزی نبود و من هم به پزشگ قانونی اعصاب رفتم کاملا سالمم و در همه جلسات شرکت کردم و یه قسمت دیگه آدم ربایی شکایت کرده رفتم مواجع حضوری و بدون سند و وثیقه آزادم میخواستم ببینم این خانم میتونه اثبات کنه تجاوز به عنف را و پلاک ماشین هم تو اون ساعت دوربین ور نداشته که ادعا کرده ولی من پیام دارم که اخازی میخواسته کنه و الان داداگاه کیفری یک میخواد تشریفات بزاره و اونجا من با فیش حقوقی ۵۰میلیونی آزادم تو قسمت آدم ربایی گفته دوست بودیم در قسمت تجاوز به عنف گفته مسافر بودم ممنون راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام، موضوعی که بیان نمودید هم اثبات آن سخت هست و در صورت اثبات هم مجازات شدیدی خواهد داشت.در صورت پیگیری و شکایتی بر علیه شما ،دفاع نمایید

باسلام
بعید است به نتیجه برسد. بهتر است در مقام دفاع به تمامی تناقضات موجود در پرونده اشاره نمایید

بااحترام
با توجه به اظهارات شما و بیانات شما بعید به نظر می‌رسد که شما ارتکاب تجاوز به عنف پذیرفته شود

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
از خود دفاع کنید میتوانید وکیل اختیار نمایید

درود لازم است که دفاع خوبی داشته باشید

شاکی با دو عنوان آدم ربایی و تجاوز به عنف شکایت نموده است.
بنظر دادسرا اتهام تجاوز و زنای به عنف را نپذیرفته است. چرا که در صورت انتساب اتهام زنای به عنف با توجه به مجازات قانونی آن (سلب حیات) قرار بازداشت موقت صادر مینمود.
در خصوص اتهام آدم ربایی با توجه به آن بخش از اظهارات شاکی که اعلام نموده دوست بودیم و در بازجویی دیگر اعلام نموده است به عنوان مسافر سوار خودرو شده بودم تناقض گویی است ولی بسیار مهم در مورد اتهامات انتسابی نیست.
به جهت دفاع نیاز به اطلاع کامل از سیر پرونده اقاریر و لوایح موجود در پرونده می باشد. با وکیل مشورت نمایید.

اگر به خوبی دفاع و انکار اتهام کنید میتوانید برائت بگیرید، سایر ادله موجود در پرونده نیز مهم است و فکر میکنم بیشترین چیزی که اثبات کننده است پیامک هایی است که در زمان ادعایی وقوع جرم رد و بدل شده است.